Husk profilbilleder, når I alligevel er samlet

Interne konferencer, årlige town-hall møder, møder hvor der er mange fra firmaet til stede. For en sjælden gangs skyld har man samlet det meste af firmaet eller måske bare hele ledelsen. Det er det perfekte tidpunkt til at få opdateret alle profilbillederne til firmaets billedbibliotek, intranet, præsentationer eller LinkedIn.

Nu hvor I er samlet, skal jeg så ikke møde op hos jer eller på konferencestedet for at lave gode headshots?

Copy of handsome-man

Det kraver selvfølgelig en hvis forberedelse, så jeg skal gerne have så god tid, som muligt til at være klar til dagen.

Forberedende besøg på lokationen

Jeg besøger helst stedet på forhånd, for at jeg kan danne mig et overblik over stedet. Jeg vil forsøge at undgå overraskelser mht. adgangsforhold, pladsforhold og strømudtag for bare at nævne et par ting.

Kontaktperson, også på lokationen

Udover at have en kontaktperson hos kunden er det også vigtigt, at jeg har en kontakt på lokationen (f.eks. på hotellet eller konferencecentret), som jeg kan henvende mig til før og under opgaven. Man ved aldrig, hvad der kan dukke op af udfordringer, der ikke kan klares af fotografen alene.

Forberedelse af opsætning(er) til lokationen

Når jeg ved, hvilke muligheder jeg har for opsætning på lokationen, er det vigtigt at sikre, at jeg har ALT, hvad jeg skal bruge af grej. Fra kamera og lysstativer til stole og forlængerledninger. 

Navneliste på deltagerne

Når der er mange personer og meget lidt tid per person, er det vigtigt for mig, at jeg på forhånd har fået en liste med deltagernavne. Med listen kan jeg forberede mit billedsoftware til dagen. Det betyder både, at jeg nemmere kan holde styr på, hvem jeg har fotograferet, og at jeg kan levere billederne med navne i stedet for tilfældige filnumre.

set-up.jpg

Eksempel på et

 lokation Setup

 

Grej og backup grej

Jeg forsøger så vidt muligt at have en backupplan for næsten alt. Jeg kan ikke gardere mig mod alt, men jeg sikrer mig så godt, jeg kan.

Lille pladsbehov

Min opsætning kan begrænses til at fylde et forholdsvis lille område. Som det kan ses på billedet her, kan jeg lave gode headshots på hvid baggrund i et forholdsvis lille lokale eller område.

Anlæg, Byggeprojekter og mere

Har du et bygge- eller andet anlægsprojekt, der skal dokumenteres?

Disse billeder var lavet til Brøndum A/S til bl.a reference blade, brochurer, osv. Kontakt mig for fotografering af større og mindre anlægs- og byggeprojekter. Skarpe, klare billeder i højt opløsning til reference blade, dokumentation, brochure, osv.

Profilbillede. Er du tilfreds med dit?

Tammy Bøgestrand

Fotograf

Du har garanteret mindst ét profilbillede.

Der er et profilbillede på din LinkedIn eller Facebook profil, din ERFA gruppe, din lokale klub, din hjemmeside eller nogle af de mange andre steder, hvor dit ansigt pryder indgangen til din profil.

Men er det et billede, der viser dig fra din bedste side? Eller er det bare et mere eller mindre tilfældigt foto? Gyser du en lille smule indeni, når du ser billedet?

Hvis du kan nikke genkendende til et af disse scenarier, er jeg den, der kan hjælpe dig.

 

 

Du undskylder måske dit billede med en kommentar som:

Det blev taget inden min første kop kaffe!

 

 

 

Dit billede er taget ude på badeværelset med din telefons “selfie-kamera”.

Det er vidvinkelkameraet på forsiden af telefonen, der fremhæver næsen, kinderne og tandsættet.

Og - oops - glemte du lige at tjekke baggrunden?

 

Måske er det det billede, en af dine venner tog af dig til sidste års nytårsfest.

"Jamen, der er bare ikke mange billeder af mig. Jeg hader at blive fotograferet!"

 

Klippede et billede af dig selv ud af et screenshot af et gruppefoto?

"Jeg ser da nogenlunde naturlig ud. Og det var en sjov dag!

Hvis ikke du vil gøre det for dig selv, så gør det for dine venner - og specielt for dem, der endnu ikke kender dig! Synes du ikke, at de fortjener at se et flot profilbillede af dig?

Det er derfor, jeg er her. Jeg elsker at få det bedste ud af folk. Alle kan se godt ud på billeder. Også dig!!

Nogle headshots, som jeg har taget for Roche Innovation Center Copenhagen.

En professionel fotosession hos mig betyder, at jeg sørger for, at du ser godt ud, i skarp fokus og velbelyst. Et headshot (hoved og skuldre) hos mig koster kr. 1.000 inkl. moms og inkluderer:

  • 30-45 minutter fotografering og udvælgelse,
  • To profilfotos redigeret (og lettere retoucheret, om nødvendigt) i højt opløsning, samt i et format som passer til LinkedIn (kvadratisk på 500 px)
  • Billederne leveres digitalt
  • I løbet af din session bør der være tid til et hurtigt "tøjskift", så du evt. kan få to billeder i lidt forskellig stil. Evt. et udendørs foto lidt udenfor studiet.

Ekstra fotos eller prints kan tilkøbes.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, om hvad DU har brug for. Jeg glæder mig, til at høre fra dig!