Åh, disse minder...

Du kender det nok godt. Ungerne bygger, maler, klipper, klistrer fra børnehavetiden og hele vejen igennem de mindste klasser. En endeløs strøm af ting lavet af gamle flasker, trylledej, æggebakker, sten og papmaché. Og der står de pænt på reolen, i chatollet eller på skrivebordet…i hvert fald i et stykke tid. Så bliver de, med lidt vemod, nænsomt pakket ned, og man ser på dem nok ikke mere.

Eller hvad med den kludedukke fra fra da du var barn, som du har gemt alle disse år. Pakket væk for ikke at blive støvet og ødelagt.

Den der gamle GameBoy fra din ældste? Den er retro-cool nu!

Bedstefars gamle bog fra sin studietid er faktisk ret flot…med patina og det hele.

Dine skatte, børnenes ‘kunst’ og andre ting, der bringer minder og smilet frem - pakket væk for at de ikke bliver støvet, skadet, bleget af sollys eller ødelagt.

Bare man kunne få daglig glæde af dem på en eller anden måde!

Det er her, hvor JEG kommer ind i billedet - bogstavelig talt.

Lad mig fotografere de skattede genstande og lave unik kunst til væggen til jer. Plakater, prints til indramning, canvas prints…

Jeg fotograferer tingene i den samme kvalitet, som når jeg fotograferer produkter til reklame. Fuldt professionel kvalitet med fokus på detaljer, belysning og et rent look. Og selvfølgelig professionel printkvalitet på kvalitetspapir.

Som udgangspunkt fotograferer jeg på hvidt, men der er altid plads til specielle ønsker.

Kontakt mig, hvis du er interesseret, så finder vi ud af noget!

Vælg et print i 30 x 40 på kvalitetspapir og print med lang holdbarhed.