Pladecover? Det kan jeg da også!

Inden sommerferien blev jeg spurgt, om jeg var interesseret i at lave billeder til et pladecover. Bandet er et relativt nyt dansk band: Spektaro. Lokationen for fotograferingen: En kunst installation i Arken Museum for Moderne Kunst, hvor vi ville kunne få adgang til værket udenfor museets åbningstider. 

Jeg vidste ikke ret meget om opgaven, men sagde selvfølgelig, "Ja! Det vil jeg gerne!" Jeg mener, hvor tit får man lov til sådan noget?!?

Laura og Anna fra Spektaro, havde udset sig kunst installationen "Drivhus" af Thorbjørn Lausten. For pigerne repræsenterer huset 'familie'. Spektaro er et familieforetagende og drivhuset syntes at passe meget godt. Læs mere om deres valg af "Drivhus" i deres Facebook opslag.

Der blev indhentet de nødvendige tilladelser fra Arken og fra kunstneren. En dag sidst i juni mødtes vi på Arken, hvor vi havde et par hyggelige timer med at fotografere Laura og Anna. 

De stod først i den ene side af drivhuset, så i den anden. De gik lidt her og lidt der. Og et enkelt tøjskift blev det også til.

Det var sjovt, vi fik grinet. Kameraet klikkede og blitzen...ja, den blitzede.

Nu har Spektaro udgivet deres plade "Eponym", og vores billede kan ses over det hele på internettet!

Det er bare så dejligt!

"Eponym" er blevet vel modtaget, og den første anmeldelse, jeg har set, er bare super god! Tillykke piger! Tak for at jeg måtte være jeres fotograf!

Følg med Spektaro på deres Facebook side og stream pladen "Eponym" på forskellige on-line musiktjenester.