HISTORIEN OM EN GAFFEL

Tammy-Bogestrand-Assignment-27-e1470296456580.jpg

 

Project 52 opgaven (den korte version): Lav et billede med en eller flere gafler for et firma som “har med forandring at gøre”. En gaffel skal være “stjernen”. Rekvisitter er tilladt, men helst ikke madvarer som rekvisitter.

Efter at have afprøvede forskellige ideer…gik jeg tilbage til, hvad jeg følte, var et kedeligt billede. Men jeg arbejdede på det…ændrede ting her og der…pillede ting ned…byggede ting op…og endte op med noget, som jeg godt kunne lide. Det tog det meste af dagen…og jeg havde det sjovt!

“Stjernerne” er en almindelig plastik gaffel og en gaffel af træ. De typer gafler, man bruger, når man tager på skovtur. Det tog mig et godt stykke tid til at finde en måde til at få gaflerne ti at stå lige op og ned, uden at skulle bruge en masse Photoshop bagefter. Begge gafler var fotograferet på samme sted, med samme vinkel. En Speedlight med en Rogue grid, som pegede ned for at skabe et “spotlight”. Træ gaflen var så vendt i Photoshop og lavede som komposit med spejlet.

Spejlet er et meget stort og tungt arvestykke, der hænger i vores gang. Jeg vil ikke risikere at ødelægge det, så jeg fotograferede det in situ i den vinkel, som den skulle fremstå i det endelige billede. Jeg belyste spejlet for at det skulle ligne belysningen i den endelige scene. Så bleve den tilføjet i billedet med Photoshop.

Ideen i MIT hoved for dette billede, var en plastik gaffel som gerne ville være en dejlige, bionedbrydelig gaffel. Forandring til miljøvenlig! Men nu er jeg ikke så sikker på at det er det historie, den prøver at fortælle mig.

Andre ser forskellig historier! Hvilen historie ser DU i billedet?!?

journalTammy Bogestrand