FMC profil på Jobindex

Blandt de mange billeder, jeg lavede for FMC i juli og september, blev en del brugt til firmaets Jobindex profil.

Den første billede er et slideshow med fem billeder, hvoraf de fire er af mig og taget i Hørsholm.

FMC_jobindex.jpg

Brøndum A/S website

Så kom et af mine billeder på forsiden af Brøndums hjemmeside! Sejt!

...og her er flere om Royal Arena i København! (referenceblad)

 

 

Her bliver et af mine billeder fra Carlsberg Byen stolt fremvist på forsiden af "Entreprise" oversigten!

Roche i MedWatch

Jeg elsker at tage billeder tæt på - og specielt af ting med "pang" farver! Det fanger helt sikkert opmærksomheden, når man bladre på nettet!

 

Ringovnen i Nivå

Jeg deltog i åbningsceremonien for den nyrenoveret Vognport ved Ringovnen i Nivå. Borgmesteren, medlemmer af Karlebo Lokalhistoriske Forening og andre holdt taler. Der var mange gæster og Vognporten blev fejret med manér!

Et af mine billeder af den renoveret Vognport pryder forsiden af foreningens medlemsblad Rytterskolen (11. årgang, nr. 3). Flere af mine billeder fra dagen er at finde på side 9 og 10.

Det var en festlig dag, dejlig vejr og godt selskab. Ringoven er bestemt et besøg værd.

Spektaros Album "EPONYM"

Spektaro er en ny dansk band, der spiller eksperimentel, elektronisk musik i en stil helt deres egen. Det er lækkert pop med en fed lyd, der gør en glad! Bandet er søstrene Laura og Anna Ritsmar.

Da pigerne bestemte sig for at de skulle udgive deres debut album, kontaktede de mig til at hjælpe dem bringe deres ide om en cover billede til liv. Du kan læse mere om fotoprojektet og flere links til Spektaro her.

Her er et link til at købe EP'en på forskellige musiktjenester.

Roche Innovation Center Copenhagen

I efteråret 2014 blev den lille dansk forskningsvirksomhed i Hørsholm, Santaris Pharma A/S, opkøbt af den store, schweizisk medicinal virksomhed, F. Hoffmann-La Roche AG. Det var det vigtigt at vise det forskning, der fangede Roches opmærksomhed